SAP o numește pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est

Începând cu luna iulie 2020, compania de software pentru afaceri SAP, prezentă și în România cu 3 sedii la București, Timișoara și Cluj-Napoca, are un nou Managing Director pentru țările din Sud-Estul Europei – Josephin Galla – care se va reloca în București. Împreuna cu echipa de management, Galla va implementa noua strategie regională și va coordona activitățile SAP din România, Ucraina, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Albania, Bosnia-Herțegovina, Kosovo, Macedonia, Moldova și Muntenegru, țări care cumulează un număr de 1935 de angajați.

Josephin Galla_Managing Director SAP SEE

Cu peste un deceniu de activitate în domeniul tehnologiei, Josephin Galla are o îndelungată experiență în industrii precum sectorul public, minerit, resurse naturale și energie. Anterior, Josephin Galla a fost Managing Director SAP Vietnam și membru al Senior Executive Team în cadrul clusterului SAP din Asia de Sud-Est. De-a lungul timpului, ea și-a dedicat cariera dezvoltării businessului SAP în Europa, Asia și America de Nord, ocupând diverse roluri în vânzări și management.

Irina Tache, SAP România: Viitorul loc de muncă va include roboți, realitate virtuală și dispozitive mobile [2]

 

Josephin a condus, de asemenea, o echipă performantă de consultanți în tehnologie cu experiență în soluții digitale pentru sectorul public în Asia de Sud-Est, ajutând guvernele și instituțiile publice în transformarea digitală a proceselor. Din această poziție, ea a coordonat proiecte ale Băncii Mondiale și a dezvoltat relații cu corpul diplomatic german și lideri guvernamentali, conectând industria IT cu guvernele și mediul academic din Asia de Sud-Est.

Născută în Berlin, Germania, Josephin Galla a urmat cursurile Facultății de Economie Internațională din cadrul International Business School din Berlin și este licențiată în Administrarea Afacerilor, diplomă obținută la Universitatea din Sunderland.

 

One Reply to “SAP o numește pe Josephin Galla noul Managing Director pentru Europa de Sud-Est”

Comments are closed.