SAP lansează RISE: Business Transformation as a Service

Gigantul SAP, cu operațiuni și în România, anunță lansarea unui pachet de business-transformation-as-a-service pe care l-au numit RISE. Conform reprezentanților companiei, RISE with SAP “oferă clienților aflați în orice etapă a transformării digitale un mod complet nou de reconfigurare a proceselor prin tehnologii inteligente, pentru a obține rezultate superioare în business”.

RISE înglobează toate elementele necesare transformării organizațiilor în companii inteligente și este disponibil sub formă de serviciu. Christian Klein, CEO SAP, a menționat în cadrul evenimentului de lansare de săptămâna trecută “cea mai mare provocare a clienților noștri este că toți cumpără tehnologii noi, toți vor să utilizeze AI, dar întrebarea este cum conectezi tehnologia cu businessul? Asta facem cu noul pachet [RISE]”.

Aparent, 130 de clienți SAP rulează deja RISE. Conform Paul Cooper, UK & Ireland SAP User Group, care a participat de asemenea la eveniment, “sondajul nostru a relevat că 30% dintre organizații și-au amânat planurile de migrare către SAP S/4HANA datorită pandemiei de COVID. Prin urmare, salutăm lansarea RISE with SAP, un pachet menit să ajute clienții să-și transforme afacerile prin migrarea către cloud într-un mod sustenabil care să li se potrivească“.

Conform unui comunicat trimis de companie, SAP, alături de ecosistemul de parteneri, va ghida companiile în transformarea afacerii lor astfel:

RISE with SAP – Reconfigurarea proceselor de business:

Business Process Intelligence are la bază modelul de afaceri SAP și expertiza proceselor obținută din colaborarea cu peste 400.000 de clienți din 25 de industrii. Clienții pot analiza continuu performanța proceselor lor de business, le pot compara cu standardele din industrie și le pot adapta cu ușurință la noile cerințe și nevoi de business. Procesele de business pot integra componente inteligente grație unei conexiuni directe cu fluxul de lucru SAP, Robotic Process Automation (RPA) și alte servicii de Inteligență Artificială (AI).

Activarea migrației tehnice:

Instrumentele și serviciile SAP sprijină parcursul tehnic și oferă time-to-value într-un mod accelerat, susținut de ofertele ecosistemului SAP. Acestea includ servicii automatizate pentru a facilita migrarea către arhitecturi de soluții modulare și standard, ceea ce va genera un consum mai rapid de inovație în cloud, precum și asistență din partea arhitecților tehnici, totul pentru o migrare fără probleme și adoptarea rapidă.

Infrastructurile cloud ale clienților, ce rulează într-un centru de date SAP sau prin intermediul unui hyperscaler la alegere, pentru a beneficia de capabilități de Infrastructure-as-a-Service fără blocarea datelor și a sistemului.

Construirea unei Companii Inteligente:

Business Technology Platorm furnizează un singur strat semantic într-o companie, oferind baza pentru o transformare holistică a business-ului. Această abordare ajută la menținerea nucleului curat și permite un consum mai facil:

  • Ușor de completat, extins și integrat cu ajutorul SAP, partenerilor și a soluțiilor terțe, utilizând același model de date și platforme de servicii ca aplicațiile SAP
  • Peste 2.200 de API-uri pentru a asigura integrarea în sisteme on-premise, cloud și non-SAP
  • Coordonarea și planificarea la nivel de companie în timp real, precum și furnizarea de date de înaltă calitate pentru scenarii de analytics, planificare și AI, grație unui singur layer de date semantice
  • Capabilități superioare de lo-code sau no-code pentru a extinde soluțiile SAP, RPA inteligent pentru automatizare, precum și un serviciu workflow de top pentru a schimba procesele din mers.

SAP S / 4HANA Cloud cu RPA și Inteligență Artificială încorporate, analiză avansată de date și opțiuni de implementare flexibile, în funcție de complexitatea clienților.

Acces unificat la una dintre cele mai mari rețele de business din lume, inclusiv furnizorii, logistica și rețelele asset intelligence ale SAP, permițând companiilor să își gestioneze integral lanțul de aprovizionare, pentru a reacționa mai rapid la condițiile de piață aflate într-o continuă schimbare.

One Reply to “SAP lansează RISE: Business Transformation as a Service”

Comments are closed.