SAP vrea să creeze cea mai mare rețea de business din lume

Print Friendly, PDF & Email

SAP anunță crearea de noi comunități de business care vor ajuta companiile să-și îmbunătățească rezultatele financiare, să navigheze mai bine schimbările economice și geopolitice și să devină mai sustenabile. Primul pas către crearea celei mai mari rețele de business din lume îl reprezintă  SAP Business Network – platformă care va reuni peste 5,5 milioane de companii. Anunțul a fost făcut în cadrul conferinței SAPPHIRE NOW 2021.

VEZI ȘI Cine este noul Director SAP România

SAP Business Network este o platformă unificată în care utilizatorul se poate conecta cu toți partenerii comerciali dintr-un singur registru. Platforma oferă o vzibilitate completă asupra întregului ecosistem format din lanțul de aprovizionare, logistica și trasabilitatea companiilor membre.

SAP a anunțat în cadrul SAPPHIRE NOW 2021 noi soluții și inovații menite să ajute companiile să-și transforme procesele de business. Cele mai relevante sunt:

Portofoliul de BPI include acum și SAP Process Insights

Ca parte a portofoliului de Business Process Intelligence (BPI), soluția SAP Process Insights permite organizațiilor să analizeze și să-și îmbunătățească procesele de afaceri. EY, Deloitte și Infosys Limited sunt partenerii strategici inițiali care lucrează cu portofoliul BPI de la SAP pentru a ajuta organizațiile să se transforme.

SAP Concur folosește Inteligența Artificială pentru a simplifica auditarea cheltuielilor

Serviciul Verify, o nouă caracteristică a soluțiilor SAP Concur, folosește AI și machine learning pentru a identifica automat problemele potențiale și discrepanțele din rapoartele de cheltuieli. Modelele AI utilizate sunt dezvoltate în urma analizării a peste 1 trilion de dolari în deconturi de cheltuieli și a zeci de milioane de chitanțe și facturi. Verify poate aproba automat rapoarte de cheltuieli care nu au probleme, în timp ce semnalează discrepanțele care au nevoie de revizuiea auditorilor.

SAP Upscale Commerce: soluție no-code care permite interacțiuni Direct-To-Consumer

Soluția SAP Upscale Commerce este o soluție de e-commerce, no-code, care permite retailerilor să creeze experiențe de cumpărături omnichannel în câteva minute. Cu AI încorporat, brandurile pot veni cu oferte personalizate, bazate pe informații complete despre clienți provenite din datele din social media și cele de cumpărare.Urmărește-ne și pe Google NEWS