SII România își mută birourile în One Cotroceni Park

SII România, companie de outsourcing cu 500 de angajați pe plan local, anunță mutarea într-un nou sediu situat în clădirile de birouri One Cotroceni Park. Conform reprezentanților, mutarea este una strategică “având în vedere creșterea din ultimii ani și estimările pentru următoarea perioadă. Totodată, ne dorim ca fiecare dintre colegii noștri să se bucure de condiții optime, indiferent de alegerea modului de lucru: full-time la birou, work from home sau hibrid“.

În noul sediu permanent din One Cotroceni Park, SII România a închiriat un etaj de 3.710 mp, pe care l-a transformat într-un spațiu de lucru deschis, cu birouri libere, precum și birouri închise și săli securizate, “pentru proiectele cu un nivel ridicat de confidențialitate”. Noul sediu beneficiază și de o terasă proprie deschisă, de 425 mp.

Conform ultimelor date disponibile pe site-ul Termene.ro, SII România a avut în 2020 venituri de 55.8 mil de lei, în creștere cu 6% comparativ cu 2019, și un profit de 3.9 mil de lei, o creștere de 33%. În primul semestru fiscal din 2021 (compania face parte din SII Group, firmă franceză pentru care anul fiscal reprezintă perioada aprilie – septembrie) SII Romania și-a mărit cifra de afaceri și profitul cu 37%, respectiv 61%, comparativ cu aceeași perioadă (aprilie – septembrie) din 2020. Conform reprezentanților, 80% din veniturile SII Romania sunt generate de departamentul Key Account Management.

La nivel global, SII Group a raportat afaceri de 828.9 milioane euro în anul fiscal 2021-2022, o creștere de peste 26%.