SII România și-a dublat echipa operațională în 2021

SII România, companie multinațională specializată în servicii și soluții IT, și-a dublat în ultimul an numărul de membri ai echipei operaționale. Divizia Automotive a înregistrat cea mai puternică dezvoltare, numărul de specialiști din cadrul acesteia crescând cu 230% în 2021.

CITEȘTE ȘI: Grupul Workspace Studio: Afaceri de 10 milioane de euro, în 2021

Activitățile operaționale ale SII România sunt organizate în prezent în jurul a doua linii principale de business: Digital si Inginerie. Echipele sunt coordonate de ingineri seniori cu expertiză tehnică ridicată și o vastă experiență în colaborarea cu jucatori cheie globali din cele mai active industrii.

Dezvoltarea  echipei operaționale reprezintă un efect direct al creșterii continue pe care am înregistrat-o în 2021. Aceasta a fost posibilă atât prin intermediul dezvoltării parteneriatelor curente, cât și al extinderii portofoliului de clienți. În ambele situații, ne-am implicat în proiecte tot mai ample, cu un nivel înalt de complexitate, ce necesită atât expertiză tehnică avansată, cât și cunoștinte specifice industriilor respective. Ne bucura rezultatele obținute și faptul că ne-am consolidat poziția de furnizor strategic de soluții și servicii IT pentru companii multinaționale lider în industriile automotive, transport, energie, producție, financiar – Iulia Surugiu – Director de Operațiuni, SII România

Echipa operațională SII România

SII România – creștere de peste 230% a echipelor Automotive

SII România a înregistrat o creștere de peste 230% la nivelul echipelor Automotive din cadrul Diviziei Inginerie. Dezvoltarea acestui segment vine pe fondul revenirii puternice a industriei automotive, care a cunoscut un regres în 2020 ca urmare a pandemiei Covid-19.

Pentru anul in curs, Departamentul Operatiuni mizeaza atat pe continuarea cresterii sustinute a echipelor Automotive, cat si pe extinderea portofoliului de clienti strategici in cadrul Diviziei Digital. Pornind de la performantele inregistrate in anul 2021, se estimeaza un volum lunar de peste 150 de pozitii active atat pentru proiecte de dezvoltare a unor aplicatii software digitale, cat si pentru proiecte de inginerie, vizand in principal industriile IT, Banking, Telecommunications, Energy, Agriculture, Automotive, Transport, Aerospace & Defense.