Simple Capital investește în DIP Software – startup fintech

Print Friendly, PDF & Email

Simple Capital, vehiculul privat de investiții fondat de Andrei Pitiș, anunță investiția în DIP Software, preluând, astfel, 10% din acțiuni. Andrei Pitiș va acționa ca adviser pentru echipa de management a companiei pentru a accelera dezvoltarea globală.

Parteneriatul nostru cu Andrei Pitiș și Simple Capital ne va  duce pe un parcurs de creștere a portofoliului de produse și clienți. Suntem pregătiți pentru o nouă etapă în dezvoltarea suitei de soluții enterprise proprietare, modelată pentru nevoile specifice ale companiilor din domeniul financiar. Targetul nostru pentru următorii 5 ani este să construim un business profitabil și să ne dublăm cifra de afaceri a companiei în fiecare an – Radu Cîrstea, CEO DIP Software

Radu Cîrstea_CEO DIP Software_2
Radu Cîrstea – CEO DIP Software

DIP Software este un startup fondat în 2019 de Radu Cîrstea, Răzvan Pruteanu și Bogdan Niculescu, care dezvoltă produse și soluții customizate pentru companii din industria financiară. DIP Software are parteneriate cu clienți din Luxemburg, Romania, Elveția și Austria.

În august anul trecut, Simple Capital anunța o altă investiție în Softbinator Technologies, companie de product development, specializată în designul, dezvoltarea și lansarea pe piață de produse software.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS