SMYK All for Kids extinde rețeaua de magazine, cu o nouă deschidere în AFI Braşov

Print Friendly, PDF & Email

Retailerul polonez SMYK All for Kids deschide pe 21 octombrie un nou magazin, în Braşov, extinzându-și astfel rețeaua națională la 21 magazine. Cu o suprafață de  peste 425 de metri pătrați, acesta este cel de-al 4-lea magazin deschis anul acesta în țară și va asigura -alte 8 locuri de muncă.

Cu toții ne-am schimbat obiceiurile de cumpărare în noul context și nu știm în ce măsură vom reveni la vechile obiceiuri. Dacă anii trecuți oamenii veneau în magazine mai des, iar valoarea bonului era mai mică, din iunie și până acum am observat tendința clienților de a reduce frecvența de cumpărare și de a crește valoarea bonului. Ceea ce nu este un lucru neapărat rău, doar diferit. Noi ne-am adaptat contextului și acestor schimbări, deși a fost un an dificil din punct de vedere economic. Dacă la începutul anului estimam o cifră de afaceri cu 40% mai mare, provenită atât din creşterea organică a magazinelor, cât şi din extinderea reţelei la nivel naţional, perioada în care magazinele au fost închise, ne-a afectat rezultatele, astfel că estimăm că vom încheia anul acesta cu o cifră de afaceri puţin peste nivelul celei aferente anului trecutSorin Stanciu, manager general SMYK All for Kids România

SMYK All for Kids aduce la Brașov, în Afi Brașov, conceptul „totul sub un singur acoperiș”, fiind o destinație de shopping esențială pentru părinții cu copii între 0 și 14 ani.

Oferta magazinului include o gamă variată de produse, de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu Cool Club, până la articole de puericultură – cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

De asemenea, un segment important de produse îl reprezintă jucăriile interactive și educaționale, pentru toate vârstele, atât  cele aparținând brandului propriu – SMIKI, cât și unor mărci globale cunoscute, cum ar fi LEGO, Mattel, Habsbro și altele.

Magazinul cu numărul 21 este situat în incinta Afi Braşov pe Bd. 15 Noiembrie, nr. 78.  În perioada 21-25 octombrie, cei care trec pragul SMYK All For Kids se vor putea bucura de reduceri de -20% la toate produsele cu preț întreg şi de tombolă cu premii pentru cei ce se înscriu în programul de fidelitate.  În plus, primii 50 de clienți vor primi cadou câte un urs de pluș marca SMIKI.

SMYK All for kids a deschis în 2019 patru magazine, iar anul acesta alte patru magazine. Până la finalul anului 2020 își propune să deschidă încă un magazin, ajungând astfel la o rețea de 22 magazine la nivel național.Urmărește-ne și pe Google NEWS