Sodexo România are un nou CEO – Manuel Fernandez Amezaga

Print Friendly, PDF & Email

Sodexo România anunță numirea lui Manuel Fernandez Amezaga în funcția de CEO, începând cu data de 1 noiembrie 2020. El îl va înlocui pe Sven Marinus, cel care a coordonat procesul de digitalizare a tichetelor de servicii extra salariale oferite de Sodexo în România.

VEZI CUM Cum poți afla rapid gradul de digitalizare a companiei tale

Manuel Fernandez Amezaga are peste 20 de ani de experiență internațională și este specializat în domeniul tehnologiilor pentru efectuarea plăților. El s-a alăturat Sodexo în anul 2010 și a ocupat poziții de conducere în Spania și Filipine, lucrând cu parteneri din sectorul privat și guvernamental. În perioada mandatului din Filipine, a condus compania în procesul de digitalizare, implementând numeroase soluții fintech. Sven Marinus a fost numit CEO Sodexo Belgia și Luxemburg.

Mă bucur pentru oportunitatea de a conduce în următorii ani o companie ca Sodexo România, bazându-mă pe o astfel de echipă. Sunt încrezător că vom continua să creștem businessul, să inovăm și să aducem în România cele mai noi tehnologii, să beneficiem de oportunitățile din piață și să rămânem un partener de încredere pentru clienți, așa cum i-am obișnuit. Apreciez implicarea Sodexo România în comunitate și impactul acțiunilor de CSR. Vom continua să fim alături de comunitățile defavorizate, să ne oferim expertiza și experiența pentru a pune bazele unui viitor mai bun pentru fiecare – Manuel Fernandez Amezaga, noul CEO Sodexo Pass România (foto)

Manuel Fernandez, noul CEO Sodexo Romania
Manuel Fernandez, noul CEO Sodexo Romania

În ultimii trei ani, Sodexo România a trecut printr-un proces de digitalizare și transformare a serviciilor și activităților. Compania oferă acum clienților soluții tehnologice în utilizarea tichetelor: plăți online, mobil – Android (compania a dezvoltat o soluție proprie de plată, Sodexo Pay) și platforma iOS (Apple Pay) – și servicii integrate pe platforme de livrare.

CITEȘTE ȘI Obsidian Broker: garanțiile reprezintă 75% din volumul de polițe intermediate

Este o mândrie să pot preda mandatul unui CEO vizionar ca Manuel Fernandez Amezaga. Este un manager cu o experiență amplă în domeniul plăților și utilizarea noilor tehnologii. Sunt convins că Sodexo România va continua să ofere clienților și angajaților soluții exemplare. Voi rămâne mereu aproape de România și de echipa inimoasă Sodexo, mereu gata să dea tot ce are mai bun – Sven Marinus, fostul CEO Sodexo Pass România (foto)

Sven Marinus, fostul CEO Sodexo Romania
Sven Marinus, fostul CEO Sodexo Romania


Urmărește-ne și pe Google NEWS