Softlead vrea să atragă 300.000 euro după listarea pe Ronin, platformă locală de crowdfunding

Print Friendly, PDF & Email

Softlead, marketplace B2B pentru soluții software, anunță că a demarat listarea publică pe Ronin, cea mai nouă platformă de crowdfunding din România. Obiectivul rundei de finanțare este de a obține din partea investitorilor privați 300.000 de euro, care să susțină Softlead în procesul de accelerare a creșterii la nivel global și în dezvoltarea instrumentului automat de identificare a ADN-ului digital al companiilor. 

În această rundă de finanțare poate intra orice investitor care pariază pe tehnologie și pe ecosisteme digitalizate în orice domeniu de activitate, iar tichetul minim este de 100 de euro. Investițiile și documentele listării pot fi accesate aici. 

Modulul Softlead Digital DNA este lansat într-o variantă MVP (Minimum Viable Product) și a fost utilizat deja de peste 100 de companii din România, care au folosit raportul generat ca prim punct de plecare în stabilirea gradului de digitalizare și în alegerea aplicațiilor software potrivite. Conceptul de ADN Digital al unei companii este cea mai importantă componentă a deciziilor de digitalizare, deoarece acesta oferă informații complete despre nevoia de înlocuire sau de achiziționare a unei soluții tehnice noi, în raport cu problemele și obiectivele organizaționale, dar și cu industria, mărimea și ritmul de creștere al companiei. 

Softlead folosește tehnologii de Augmented Analytics pentru a oferi o perspectivă completă asupra datelor industriei software (cererea înregistrată pentru anumite tipologii de aplicații software, apetitul pentru digitalizare raportat la mărimea companiilor, dinamica bugetelor alocate de la an la an pentru investiții în procese de transformare digitală). 

După un proces amplu de cercetare, învățare și după un spin-off, Softlead este pregătit să devină cel mai important jucător global al pieței de achiziții software făcute eficient, rapid și în mod prietenos. Aceștia sunt, de fapt, și diferențiatorii pe care îi propunem companiilor care înțeleg nevoia de digitalizare, ca un pas natural în creșterea și dezvoltarea organizațională. Încheierea cu succes a rundei de finanțare prin Rōnin va însemna dezvoltarea produsului Softlead Digital DNA, creșterea accelerată a încasărilor și pregătirea lansării platformei la nivel internațional. Iar conform celor mai noi previziuni Gartner, acesta este momentul perfect, 2022 fiind anul cu cea mai mare creștere a bugetelor alocate investițiilor în soluții software – Alexandra Roată, Co-Founder SoftleadUrmărește-ne și pe Google NEWS