Specialiștii Softlead oferă GRATUIT servicii de audit pentru firmele care vor să se digitalizeze

Print Friendly, PDF & Email

Softlead oferă pachete de servicii de audit și consultanță gratuite companiilor care au în vedere achiziționarea și implementarea aplicațiilor software.

Softlead este principalul marketplace dedicat generării de lead-uri pentru soluții software de pe piața locală. În primele 5 luni ale acestui an, Softlead a depășit suma totală de 1.000.000 de euro prin oportunitățile de implementare generate prin intermediul platformei.

softlead ofera servicii de audit

Afectate de criza pandemică Covid-19, multe afaceri locale au fost nevoite să-și regândească strategiile de business și să adopte ad-hoc soluții digitale care să le asigure continuitate. Vorbim despre companii active în e-commerce, servicii, producție, dar și nișe cu activitate specifică.

Softlead are peste 600 de aplicații și soluții software incluse în platformă și o echipă de specialiști și consultanți care pot oferi servicii precum:

  • Stabilirea obiectivelor de digitalizare
  • Servicii de audit
  • Analiza aplicațiilor folosite în prezent
  • Analiza proceselor interne a fluxurilor de lucru
  • Evaluarea bugetelor de costuri
  • Evaluarea resurselor necesare

Adaptarea politicilor de vânzare, de creștere a eficienței sau a productivității pot fi cuprinse sau pot fi 100% definite prin dezvoltarea unei aplicații software personalizată nevoilor ori prin achiziționarea unei soluții gata de a fi implementată și inclusă în fluxul de activități recurente ale companiei.

Peste 70% dintre companii nu aleg aplicația corectă în raport cu nevoile companiei*

În industria tech, se vorbește adesea despre eșecuri recurente ale implementărilor software, iar cele mai frecvente motive ce stau la baza acestor probleme sunt alegerea partenerului de implementare, a soluției care nu răspunde cerințelor clientului sau nu rezolvă, de fapt, problemele companiei, crescând inutil bugetele de digitalizare, fără a aduce un plus valoare dinamicii interne.

Ținând cont de aceste aspecte și bazându-se pe exxpertiza specialiștilor săi, Softlead oferă un set de pachete gratuite cu rol în identificarea nevoilor reale de digitalizare ale companiilor românești, pachet ce include și servicii de audit și consultanță.

Pentru a beneficia de acest pachet, companiile interesate pot trimite un e-mail la adresa sales@softlead.ro sau pot completa formularul de aici!

* studiu realizat de compania de software Geneca

Platformă românească de blockchain folosită de NATOUrmărește-ne și pe Google NEWS