Spyrosoft Solutions, Timișoara: Căutăm specialiști software din toată țara

Print Friendly, PDF & Email

Biroul Spyrosoft din Timișoara s-a deschis în această primăvară, iar compania mizează pe politica de wellbeing, centrată pe angajat, pentru a-și extinde echipa. Prin urmare, angajații Spyrosoft nu au un program de lucru fix și nici nu sunt obligați să vină la birou în fiecare zi. Compania a fost recunoscută drept una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa, iar pentru biroul local își propune să-și dezvolte echipa de specialiști în software până la 100 de oameni în acest an.

Angajații noștri lucrează de unde doresc, chiar dacă avem un birou foarte atrăgător în Timișoara. Vrei să lucrezi din Cluj Napoca? Da, poti. Preferi viața la București? Alăturați-vă nouă și o putem face să funcționeze. Bali? Funcționează pentru noi spune Witold Leder, CEO Spyrosoft Solutions.

Flexibilitate ridicată, soluție pentru creșterea satisfacției angajaților

Flexibilitatea ridicată pentru angajații săi, posibilitatea de a lucra de la distanță la cerere și programul de lucru flexibil au contribuit la creșterea satisfacției angajaților și la o rată ridicată de recomandare. Mai mult de jumătate dintre angajările realizate de la începutul pandemiei au provenit din programul de recomandări. Cu toate acestea, cea mai mare atracție pentru compania specializată în software auto este atmosfera de lucru, relevantă pentru 84% dintre angajați, în timp ce securitatea locului de muncă sau munca în echipă contribuie la nivelul ridicat de retenție și recomandare raportat de companie. 

De asemenea, pentru a menține echipele conectate, păstrând în același timp flexibilitatea muncii, compania se bazează pe întâlniri informale pentru a conecta membrii echipei. Următorul eveniment informal organizat pentru echipa la Timișoara va discuta despre provocările dezvoltării software în industria auto, pornind de la proiectele la care echipa locală lucrează în prezent. Spyrosoft Learn & Chat -Automotive on the roof va avea loc pe 29 septembrie.

Dacă vrei să participi la următorul eveniment informal Spyrosoft din Timișoara, înregistrează-te gratuit pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com.

Flexibilitatea poate fi observată în ADN-ul Spyrosoft, iar ceea ce ne diferențiază de alte companii este modul în care reușim să combinăm dezvoltarea de software încorporat și enterprise. Nu suntem singura companie din lume care face acest lucru, dar suntem printre puținii care o fac la acest nivel. Acest atribut se extinde asupra echipelor, iar pandemia ne-a arătat că un program flexibil de lucru ajută la creșterea productivității și a satisfacției în muncă. Prin urmare, în timp ce multe companii iau în considerare revenirea la un program complet de lucru de birou, lăsăm echipelor decizia de a alege atât locul în care doresc să lucreze, cât și programul de lucru, precizează Witold Leder – CEO Spyrosoft Solutions.

84% dintre angajații Spryrosoft apreciază mediul de lucru

Potrivit unui sondaj intern al companiei, realizat în 8 țări și 14 birouri Spyrosoft, 84% dintre angajați apreciază mediul de lucru și un procent similar (81%) consideră că fac parte dintr-o echipă bună, în care se pot dezvolta profesional. De asemenea, în ciuda flexibilității programului, 80% dintre angajați cred că beneficiază de stabilitatea locului de muncă.

Până la sfârșitul anului, ne propunem să avem o echipă de 100 de specialiști IT, iar pe viitor, cu siguranță, va continua să crească. Dincolo de abilitățile profesionale ale candidaților, apreciem spiritul de echipă, abilitățile de comunicare și faptul că aceștia sunt dispuși să ia inițiativa în proiectele speciale pe care le livrăm clienților noștri din întreaga lume, Witold Leder, Spyrosoft Solutions.

Înregistrează-te gratuit pe https://automotive-on-the-roof.konfeo.com la evenimentul dedicat angajaților și comunității IT din 29 septembrie și vezi de pe acoperiș mediul de lucru Spyrosoft.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre joburile disponibile la Spyrosoft Solutions în Romania aici găsiți mai multe informații: https://spyro-soft.com/careers-site-romania.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS