Storia.ro: Topul celor mai scumpe hoteluri de vânzare

Print Friendly, PDF & Email

AFACERE LA CHEIE – TURISM ȘI PRODUCȚIE: 15 MILIOANE DE EURO

În apropiere de orașul Arad, la 70 km distanță, se află cea mai scumpă proprietate din domeniul turismului, de pe Storia.ro, cu o suprafață totală de 150 ha, compus din: teren intravilan, livadă atestată ecologic, pădure și pășune. Partea afacerii legată de turism include: un restaurant cu terase, cu 150 de locuri în total, 40 de locuri de cazare, o sală de conferință complet utilată, de 70 de locuri, precum și două piscine exterioare cu apă caldă, una pentru copii și una pentru adulți, un loc de joacă pentru copii, un subsol pregătit pentru un viitor SPA. 

HOTEL DE 4 STELE ÎN BRAȘOV: 14,4 MILIOANE DE EURO

Situat în Brașov, acest hotel de 4 stele, poziționat în apropierea cartierelor de afaceri, culturale și comerciale ale orașului, are 114 camere și apartamente, 3 săli de conferință modulare, cu capacitate de 200 persoane, o sală High Class Business Meetings. Hotelul are și un restaurant cu capacitate de peste 100 de locuri, precum și un  centru Spa, cu sală de fitness, saună umedă, saună uscată, sală de masaj.

HOTEL ȘI TEREN ÎN POIANA BRAȘOV: 9 MILIOANE DE EURO

Cu un domeniu de 17.000 mp, acest hotel din Poiana Brașov vine la pachet cu un teren structurat avantajos, cu posibilitatea de parcelare în 3 loturi. 

Suprafața construită este de 4.000 mp.

HOTEL DE 4 STELE ÎN PIAȚA UNIRII, BUCUREȘTI: 8,5 MILIOANE DE EURO

Localizat în centrul financiar al orașului, în apropiere de Piața Unirii și de Casa Poporului. Hotelul are un singur corp de clădire și un regim de înălțime S+P+M+8E.

Având o capacitate de 78 camere, cu aer condiționat și echipate cu linie telefonica directa, mini bar, cablu TV, set baie. 

HOTEL DELFIN, MAMAIA: 7 MILIOANE EURO

Situat în stațiunea Mamaia, Hotel Delfin se află la 50m de plajă, la aproximativ 100m de Satul de Vacanță și la 200m de intrarea în orașul Constanța.  Cele 150 de camere sunt dispuse pe 4 etaje, 10 dintre ele fiind destinate personalului administrativ. 

Hotelul deține autorizare de construcție a încă unui etaj și de montare a liftului. 

Amplasarea face ca hotelul să fie o oportunitate de investiție pe termen lung. 

HOTELUL CETATE DIN ALBA-IULIA: 6,5 MILIOANE DE EURO

Situat în apropierea Cetăţii Alba Carolina și a Parcului Municipal, în partea centrală a orașului Alba-Iulia, Hotelul Cetate are 10 etaje, oferind turiștilor posibilitatea de a admira panorama orașului. Este amenajat în stil „Împăratul Romanilor” și dispune de restaurant cu 216 locuri, salon de mic-dejun de 56 și grădină de vară de 56 de locuri. Locurile de cazare sunt incluse în cele 5 apartamente, 100 camere duble, 8 camere single. 

O mare varietate de unități de cazare, de la hoteluri la pensiuni agro-turistice se găsesc pe Storia.ro, expunând beneficiile de care dispun pentru a asigura cadrul de desfășurare pentru o afacere prosperă în domeniul turismului. 

Storia.ro e platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri din piață – peste 200.000. Lansată de OLX, aceasta primește peste 5 milioane de vizite lunar, putând fi accesată atât de pe desktop, cât și prin aplicațiile de iOS și Android. Prin adăugarea KIWI Finance în portofoliul OLX Group, utilizatorii Storia.ro pot beneficia gratuit de serviciile profesioniștilor pentru a identifica cea mai bună soluție de creditare.Urmărește-ne și pe Google NEWS