Târg de bere: 250 de sortimente de bere craft & alte tipuri de bere la Auchan

Print Friendly, PDF & Email

Între 3 şi 16 iulie, Auchan organizează în toate hipermarketurile rețelei cea de-a 10a ediție a Târgului de bere Auchan. Cu această ocazie, clienții vor fi întâmpinați cu o paletă largă de peste 250 de tipuri și mărci de bere, atât sortimente românești de bere craft, cât și de import, dar și de o gamă largă de produse complementare pentru servirea berii.

Berile de top, blonde, albe, brune, roșii, cele bavareze, aromatizate sau cele fără gluten, vor fi completate și anul acesta de sortimentele de bere artizanală și bere craft. Nu vor lipsi din magazinele Auchan nici berile speciale, premiate în întreaga lume, berile nefiltrate și cele fără alcool, dar nici produsele complementare și accesoriile precum pahare, halbe, desfăcătoare, mini frigidere și alte surprize. Ĩn plus, activări speciale, ce vor avea loc în hipermarketurile Auchan, în acest interval, vor transforma experienţa la cumpărături într-una specială, cu adevărat memorabilă.

Descoperă cele 3 lecții pe care antreprenorii le pot învăța de la Metallica

Printre vedetele acestei ediții de colecție se numără 16 micro-berării românești care își vor prezenta gamele de produse la rafturi, berea artizanală de import – reprezentantă prin producătorii berilor craft (trapiste, de abație, puternic alcoolizate), berile bavareze, dar și marii berari care vor organiza numeroase activități interactive dedicate cunoscătorilor de bere.

Auchan pune berea la rece

Și o altă noutate absolută: pentru cei care vor să comande online, Auchan pune berea la rece iar in 2 ore clientii pot veni să o ridice multumită serviciului Click & Collect disponibil in toate hipermarketurile din retea. Comanda se face pe www.auchan.ro iar berea dar și alte produse comandate pot fi ridicate de la biroul Servicii Clienți.

Auchan oferă un serviciu flexibil de plată, fie in magazin – la ridicare, fie online – la comandă. Serviciul Click & Collect este destinat tuturor celor care vor sa economisească timp dar vor să se bucure şi de flexibilitate, fără a mai fi constranşi să aştepte acasă curierul.Urmărește-ne și pe Google NEWS