The Blue Renaissance (Dealul cu Afine) încheie o nouă rundă de finanțare cu o valoare de 500.000 euro

Print Friendly, PDF & Email

The Blue Renaissance, brandul internațional sub care funcționează în prezent Dealul cu Afine, anunță finalizarea unei noi runde de fundraising. Totalul de 500.000 de euro adunat în ultimele luni provine de la investitori privați din mediul internațional de afaceri și este destinat atât dezvoltării actualei linii de producție, cât și lansării de noi produse. Compania românească este evaluată la 6 milioane de euro.

Împreună cu investițiile private anterioare în valoare de 1 milion de euro, compania își continuă astfel strategia de extindere la nivel național și internațional, cu un portofoliu de produse diversificat și adaptat nișei în care activează.

The Blue Renaissance se mândrește cu felul în care reușește să inspire încredere investitorilor, iar realizările noastre până în prezent – în doar patru luni – atestă poziția noastră puternică pe piață. Am dezvoltat noi parteneriate cu retaileri de încredere din România și suntem implicați activ în negocieri cu rețele de retail importante din Europa și Orientul Mijlociu […] Pentru a profita de această oportunitate, vom aloca o parte semnificativă din fonduri pentru automatizarea procesului și extinderea capacității de producție, deoarece credem în potențialul acestor băuturi funcționale. Astfel, investițiile noastre strategice vor spori eficiența operațională și capacitatea de producție – Ajay Naqvi, co-fondator The Blue Renaissance

Ajay Naqvi_CEO The Blue Renaissance_3
Ajay Naqvi – CEO The Blue Renaissance


Urmărește-ne și pe Google NEWS