Tombolă aniversară Auchan 14 ani: 10.000 euro marele premiu

Print Friendly, PDF & Email

Auchan sărbătorește în magazine și pe auchan.ro aniversarea celor 14 ani de activitate a companiei în România. Până pe 20 octombrie, clienții Auchan sunt invitați să-și obțină propriul buletin aniversar, respectiv un instrument prin care vor fi anunțați data secretă la care vor avea acces la reduceri suplimentare de -5% la tot, mai puțin țigări și taxa verde, precum și șansa de a câștiga oricare din premiile tombolei aniversare.

Pentru a se înscrie la tombolă, clienți vor trebui să-și creeze un cont pe auchan.ro și să-și genereze propriul buletin aniversar virtual care îi înscrie automat în tombola aniversară în care sunt oferite peste 1.000 de premii astfel:

  • 10.000 de euro net direct în contul marelui câștigător
  • 10 cărucioare de cumpărături în valoare de 1.000 lei fiecare, acordate sub formă de vouchere în valoare de 1000 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan.
  • 100 de coșuri de cumpărături în valoare de 100 lei fiecare acordate sub formă de vouchere de cumpărături în valoare de 100 de lei, valabile în magazinele Auchan și MyAuchan.
  • 1.000 de coduri de reducere online în valoare de 10% din cumpărături, respectiv 10% din valoarea comenzii realizate la momentul utilizării codului. Pentru comenzi de peste 3000 lei, valoarea discountului este limitată la 300 lei.
  • 100 de de alimentări carburant PETROM, acordate sub forma de vouchere de alimentare gratuită cu carburant în benzinăriile Petrom, în valoare de 250 lei.

Toate detaliile pot fi consultate aici.

Fără job în pandemie: cât de complicată (și scumpă) este reconversia profesională

Prezent pe piața locală cu 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și o rețea de 26 de magazine de proximitate MyAuchan, Auchan Retail România marchează luna aceasta 14 ani de la deschiderea primului hipermarket, Auchan Titan, în 2006.

Marea aniversare Auchan propune clienților din cele 18 județe în care retailerul este prezent, dar și online pe auchan.ro, o atmosferă de sărbătoare marcată de mii de prețuri și oferte speciale la mărci renumite și produsele din gama proprie Auchan, noutăți, producători români, dar și acțiuni și surprize în magazine. Totodată, clienții sunt invitați să descopere și zona de produse românești – fructe și legume, carne și pește de origine locală, panificație specifică din regiunile țării.Urmărește-ne și pe Google NEWS