TOP 10 cele mai vândute cărți de Crăciun de la DPH

Print Friendly, PDF & Email

Fără prea multe formalități, trec direct la subiect: dacă nu știi ce cadouri să le iei celor mici de Crăciun sau Moș Nicolae, poate te inspiră topul celor mai vândute cărți de Crăciun de la Editura DPH:

Top 10 cele mai vândute cărți de Crăciun:

  1. Activități de Craciun cu Ema și Eric – Ioana Chicet-Macoveiciuc
  2. Crăciunul cu Poștașul vesel – Janet & Allan Ahlberg
  3. Aventuri de iarnă cu Max – Christian Tielmann, Sabine Kraushaar
  4. Scrisori de Crăciun de la Felix – Annette Langen
  5. Max se bucură de magia Crăciunului – Christian Tielman
  6. Crăciunul perfect al Emei – Ioana Chicet-Macoveiciuc
  7. Surprizele din bradul de Crăciun – Anette Thumser
  8. CuMinte de Crăciun – Ioana Chicet-Macoveiciuc
  9. Spiridușul Mură și mierla din miezul iernii – Feridun Oral
  10. Crăciun minunat cu familia Maus – Hans-Christian Schmidt, Marina Kramer
Rucsac impermeabil și reflectorizant

Pentru a face cunoștință cu colecția de Crăciun, editura DPH invită părinții și copiii, zilnic, în perioada 1-24 decembrie, de la ora 17.30, pe pagina de Facebook. Aici, actori, scriitori, bloggeri și creatori de conținut, la rândul lor părinți sau copii în suflet vor citi zilnic câte o carte din colecția de Crăciun, continuând astfel demersul DPH de a promova lectura.

În afară de cărți, la DPH găsești și unul dintre cele mai tari jocuri pentru întreaga familie: Sunt imbatabil. 

Cel mai popular joc al nostru rămâne Sunt Imbatabil. Seria a apărut acum 30 de ani în Franța și a fost vândută în peste 50 milioane de exemplare în întreagă lume. Jocurile se adresează copiilor de 2-11 ani, sunt iubite de aceștia, dar și utilizate frecvent de educatori, învățători sau profesori. Colecția conține cărți de activități, jocuri educative, fișe refolosibile, caiete, litere și cifre, care încurajează creativitatea copilului îi oferă ocazia să dea frâu liber imaginației. Învățarea devine astfel o permanentă aventură – Florentina Ion, fondator și director general DPH

Jocurile din seria Sunt Imbatabil sunt concepute de specialiști pentru fiecare nivel de vârstă și oferă întregii familii momente de joacă și distracție. Beneficiile pentru cei mici sunt multiple: îi ajută să-și îmbunătățească cultura generală, le stimulează autonomia și capacitatea de rezolvare a problemelor și îi însoțește pe drumul învățării. Întrebările cu răspunsuri sunt foarte diverse și corespund programei școlare.

Întreaga colecție Sunt Imbatabil este disponibilă pe site-ul dedicat – suntimbatabil.ro, iar colecția completă de jocuri educative editate de Didactica Publishing House se află aici.

Editura Didactica Publishing House oferă în perioada 25 noiembrie – 25 decembrie reduceri de 50% la întreaga colecție de Crăciun și livrare în 2-5 zile lucrătoare.Urmărește-ne și pe Google NEWS