TotalSoft, 25 milioane EUR. cifra de afaceri in 2021

TotalSoft a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 25 milioane EUR, reprezentând o creștere de 11% față de anul precedent. Potrivit reprezentanților companiei, unul dintre proiectele principale din 2021 a fost alinierea clienților Charisma ERP la noile cerințe legale SAF-T, ceea ce a însemnat un efort important de actualizare a zeci de proiecte în cadrul clienților existenți. De asemenea, Architected Business Solution, parte a Grupului TotalSoft, va finaliza implementarea primului proiect RISE cu SAP din Europa Centrală de Est la HABAU România.

TotalSoft a dezvoltat primele parteneriate de business pentru vânzarea, distribuția și suportul aferent soluțiilor din cadrul suitei Charisma în 2021. Astfel de parteneriate urmăresc să consolideze capacitățile de livrare pentru soluțiile Charisma, precum și să sporească satisfacția clienților.

În plus, compania s-a concentrat pe investițiile în capitalul uman, continuând să recruteze peste 150 de noi talente și adaptându-și modul de lucru la contextul actual. Prin urmare, un proiect major derulat și anul trecut este TotalSoft Academies – un program accelerat de carieră în care zeci de juniori și-au dezvoltat abilitățile în consultanță și dezvoltare.

Noi soluții TotalSoft dezvoltate în 2021

Pe lângă consolidarea cotei de piață prin soluții deja consacrate, precum Charisma ERP, Charisma HCM, Charisma Medical Software, Charisma Financial Services, TotalSoft s-a axat în 2021 pe dezvoltarea portofoliului. Printre cele mai recent lansate soluții se numără:

  • chatbot integrat cu Charisma ERP, care permite accesarea rapidă a informațiilor de afaceri relevante de oriunde și oricând,
  • soluție de Onboarding & Contract Origination, destinată marilor companii financiare europene,
  • noua generație de soluții web și mobile pentru managementul depozitelor,
  • Charisma Retail Self-Checkout, pentru marii retaileri, care își propune să revoluționeze experiența utilizatorului final,
  • o nouă generație a soluției Charisma ERP,
  • un nou modul în Charisma HCM, care răspunde nevoii de feedback continuu a noii generații, menit să contribuie la dezvoltarea abilităților angajaților, să crească performanța și motivația acestora.