TotalSoft caută noi parteneri și țintește afaceri de 100 mil. EUR până în 2025

Print Friendly, PDF & Email

TotalSoft anunță lansarea unui amplu program pentru atragerea de noi parteneri strategici, de business și de tehnologie. Compania își propune să creeze un ecosistem de 100 mil. Eur, mizând pe noua decizie strategică, alături de investiții în produsele noi și existente, precum și extinderea în zona de soluții cloud/SaaS. Anul trecut, TotalSoft a înregistrat o creștere de 11% a afacerilor, până la 25 de mil. Eur.

Rezultatele favorabile înregistrate de TotalSoft anul precedent sunt o consecință directă a investițiilor constante în soluții, alături de accentuarea tendinței de digitalizare în piață. Anul acesta ne vom concentra pe aceleași obiective, pe investiții în capitalul uman și atragerea de noi parteneriate. De asemenea, ne propunem să creștem semnificativ veniturile generate din piețele internaționale, mizând pe acest nou program de parteneriate – Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

TotalSoft Charisma Retail
Gorkem Tursucu – CEO TotalSoft

Compania va lansa un amplu program de parteneriate, având ca scop atragerea de parteneri de business (care pot vinde, livra și oferi suport pentru soluțiile TotalSoft), parteneri tehnologici (ce presupune deschiderea platformelor pentru integrări cu diverse soluții sau integrarea de noi tehnologii în soluțiile existente) și parteneri strategici (alături de care să promoveze pachete complexe de servicii/soluții care să crească competitivitatea clienților).

În urma implementării acestui nou program, TotalSoft, împreună cu toți partenerii săi, vizează atingerea unei cifre de afaceri de peste 100 mil. EUR în următorii trei ani. Platforma partners.totalsoft.ro detaliază beneficiile Programului de Parteneriat TotalSoft, care ține cont de resursele și competențele disponibile în fiecare companie.

În sprijinul acestui nou program, TotalSoft va dubla investiția în noi produse și va continua să investească în platforma de digitalizare pregătită pentru cloud – Charisma EveryWare, care oferă scalabilitate și fluxuri de lucru personalizate. Au fost deja lansate versiuni cloud sau SaaS ale mai multor soluții, precum: ERP, Financial Market Solutions, HCM Solutions, Chatbot, WMS, Onboarding & Contract Origination.Urmărește-ne și pe Google NEWS