TotalSoft lansează o nouă soluție de HR în urma unei investiții de 300.000 euro

Print Friendly, PDF & Email

TotalSoft, una dintre cele mai vechi companii de IT din România, lansează o nouă soluție HR reporting as a Service (în regim SaaS). Investiția în noul serviciu de raportare se ridică până în prezent la 300.000 de euro, urmând a crește în viitor pentru a sprijini companiile în obținerea celor mai relevante informații legate de angajați, menționează reprezentanții companiei. Conform TotalSoft, noua soluție este dedicată atât echipelor operaționale de Resurse Umane, top management-ului, cât și celorlalte departamente dintr-o organizație.

Soluție dezvoltată de TotalSoft și certSIGN reduce timpul de semnare a documentelor cu până la 95%

În comunicatul de presă, TotalSoft menționează că noua soluție de HR cuprinde cei mai importanți indicatori de performanță (KPIs) din zona resurselor umane, oferindu-le companiilor posibilitatea de a urmări etapele gestionarii forței de muncă, de la planificarea la nivel de business a solicitărilor de recrutare, până la angajare, onboarding, dezvoltare, evaluare, promovare și separare.

De asemenea, compania subliniază faptul că noua soluție de HR este ușor de instalat și configurat, poate fi utilizată independent de alte aplicații și poate fi conectată la orice sursă de date (excel, soluții software, diverse baze de date). Disponibilitatea în regim SaaS (Software As A Service) oferă companiilor opțiunea de a plăti strict pentru serviciile utilizate, fără alte costuri suplimentare.

Astfel, abonându-se la noul serviciu oferit de TotalSoft, orice companie, indiferent de tipul de activitate sau de dimensiune, poate să-și digitalizeze întregul proces de raportare și monitorizare a evoluției și performanței echipei, se arată în comunicatul de presă. Indicatori precum creșterea numărului de angajați vs. creșterea veniturilor companieirata de succes pe fiecare canal de recrutare sau principalele motive pentru care angajații pleacă din companie, aplicați la nivel de firmă sau linie de business, sunt disponibili la un click distanță, pentru toate părțile interesate.

Design Thinking și rolul pe care îl are în transformarea digitală a Resurselor Umane

TotalSoft menționează că noua soluție de HR are la bază platforma Tableau, inclusă de Gartner pentru a opta oară consecutiv în categoria liderilor în soluții de Business Intelligence, și că aceasta nu se va limita strict la furnizarea unor rapoarte intuitive, ci țintește funcționalități care permit analize în profunzime a unor profile și comportamente pe baza cărora se pot face predicții sau corecții de strategie.

 

 Urmărește-ne și pe Google NEWS