Transilvania Trek, management hotelier de la Cluj în toată țara

Print Friendly, PDF & Email

Clujenii de la Transilvania Trek, firmă de management hotelier, anunță că sunt în curs de semnare pentru un nou proiect hotelier în Cluj și alte două hoteluri la nivel național până la finalul anului.

Compania are deja în portofoliu hotelul Double Tree by Hilton din Cluj-Napoca și se laudă că sunt primii care au introdus în România conceptul de management hotelier pentru proprietari și investitori. Ce presupune acest lucru; compania acoperă toate direcțiile de afaceri ale unui hotel, de la stabilirea și implementarea strategiei comerciale, la planul de mentenanță a clădirii și facilităților și managementul financiar. Mai mult, firma îți asumă răspunderea asupra rezultatelor comerciale şi asupra normelor legale de funcţionare a proprietăţii.

Contractul de management hotelier se încheie pe o perioadă de minim 10 ani și poate fi semnat atât la începutul investiției, chiar din momentul proiectării, sau din timpul funcționării hotelului. În ceea ce privește principalele criterii de selecție a hotelurilor pentru a intra în portofoliul Transilvania Trek, compania declară că analizează în primul rând destinația în care se află acestea, fiind necesar un potențial de cerere pe tot parcursul anului, apoi poziționarea în cadrul destinației și existența unui minimum de 40 de camere în cadrul fiecărei unități de cazare.

Potrivit Transilvania Trek, în acest moment, industria hotelieră din România prezintă o serie de oportunități pentru investitori, având în vedere costul redus de împrumut al capitalului necesar, scăderea nivelului de risc perceput pentru investiții în România și realizarea unui randament relativ ridicat comparativ cu restul Europei. Pe de altă parte, analizele companiei relevă faptul că cele mai mari impedimente pe plan local sunt lipsa infrastructurii care afectează atât turismul de afaceri, cât și turismul de agrement, presiunea pe forța de muncă și lipsa școlilor profesionale din domeniu.

Firma din Cluj este condusă de Andreea Bălaj, care până în decembrie 2016 a fost General Managerul hotelului Double Tree By Hilton din Cluj. De fapt, aproape toată cariera sa de 15 ani în domeniul ospitalității se leagă de brandul Hilton.Urmărește-ne și pe Google NEWS