Trotinetele Lime pot fi închiriate și din aplicația Uber

Print Friendly, PDF & Email

Începând de astăzi, trotinetele electrice Lime vor putea fi închiriate direct din aplicația Uber. Prin integrarea Lime în aplicație, alături de serviciile UberX, Uber Select și Green, bucureștenii au acum la dispoziție o nouă opțiune pentru a se deplasa ușor și convenabil dintr-un punct în altul al orașului, menționează reprezentanții Uber într-un comunicat de presă.

Utilizatorii Uber vor putea vedea trotinetele electrice Lime care se află în apropierea lor pe ecranul principal al aplicației, după apăsarea butonului „Închiriază” (Rent sau Hire în funcție de sistemul de operare al telefonului), având astfel posibilitatea de a alege într-un mod cât mai simplu o nouă modalitate de deplasare.

Rareș Toma, roombuddy.co: Proprietarii de locuințe își vor putea promova anunțurile de închiriere pe platformă

Trotinetele electrice Lime vor fi disponibile pentru utilizatorii Uber la prețul de 3 Lei pentru deblocare și 0.6 Lei pe minut în timpul cursei. Toate trotinetele pot atinge o viteză maximă de 20 km/oră. Înainte de fiecare cursă, utilizatorii sunt sfătuiți să poarte o cască de protecție și primesc recomandări pentru siguranța lor în trafic.

Cum funcționează

  • Deschide aplicația Uber și apasă butonul „Închiriază” pentru a găsi o trotinetă în apropiere de tine
  • Selectează trotineta pe care ai ales-o și urmărește itinerariul
  • Deblochează trotineta prin scanarea codului QR de pe mânerul acesteia
  • Începe cursa! Circulă pe stradă și nu pe trotuarul dedicat pietonilor
  • Pentru a finaliza cursa, deschide aplicația Uber, asigură-te că parchezi într-o zonă autorizată și apasă „Finalizare cursă”
  • [Notă: În unele piețe (unde acest lucru este solicitat prin legislația locală), le cerem utilizatorilor să introducă în aplicație și cartea de identitate înainte de închirierea unei trotinete electrice.]

Uber mai taie 3.000 de joburi și 45 de birouri la nivel global în plină criză Covid-19

image: businesblog.comUrmărește-ne și pe Google NEWS