Utilizatorii de carduri Up România pot plăti acum direct cu telefonul

Print Friendly, PDF & Email

Utilizatorii de carduri Up România – Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură și Up Vacanță – care folosesc sistemul de operare Android vor avea posibilitatea plăților direct cu telefonul mobil, atât timp cât acesta are opțiunile de NFC și autentificare prin amprentă sau recunoaștere facială. Această soluție proprie de plată este în fază finală de testare și va fi în curând disponibilă spre utilizare, anunță compania.

Disponibilă în Google Play, App Store și recent în App Gallery Huawei, aplicația Up Mobil permite vizualizarea PIN-ului direct în aplicație, oferă acces la oferte și discount-uri disponibile de la partenerii Up România, la categorii de produse și servicii precum: sejururi turistice, meniuri la restaurant, articole pentru casă, cărți, cosmetice, bijuterii.

S-a lansat mobilPay Delivery, platforma pentru comenzi de la restaurante, magazine și producători locali

De asemenea, compania a activat serviciul Apple Pay, care permite înrolarea tuturor cardurilor Up România în wallet, ceea ce face posibile plățile cu telefonul pentru toți beneficiarii de carduri Up, fără a mai scoate din portofel cardul de beneficii.

Utilizatorii Up România au au achiziționat online cu 29% mai multe alimente

Conform unui studiu Up România, de la declanșarea pandemiei, utilizatorii de carduri Up au achiziționat online cu 29% mai multe alimente, cu 25% mai multe articole de  îmbrăcăminte și bricolaj, cu 20% mai multe produse din categoriile IT, medicamente și produse dezinfectante și cu 17% mai multe cosmetice.

De asemenea, 55% dintre utilizatorii Up România au făcut plăți online în ultimele 6 luni între 5-10 ori și peste 10 ori.

CITEȘTE ȘI Industria IT susține introducerea cărții de identitate electronică

Deși plățile cash sunt în continuare numeroase (60%) în rândul utilizatorilor Up România, plățile cu cardul bancar și cardurile de beneficii au depășit plata cash (80%, respectiv 67%).

Cardurile de masă rămân în continuare cele mai dorite beneficii de către utilizatorii Up România, însă aceștia își doresc tot mai mult beneficii pentru timpul lor liber, cum sunt cardurile culturale și cele de vacanță. De asemenea, dezvoltarea de noi funcții pentru cardurile actuale și aplicație sunt printre așteptările angajaților care se bucură de beneficiile extrasalariale Up România.Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Utilizatorii de carduri Up România pot plăti acum direct cu telefonul”

Comments are closed.