Veniturile SAS Cloud au crescut cu 19% în 2021

Print Friendly, PDF & Email

Americanii de la SAS, furnizor de software de analytics, anunță o creștere cu 19% a veniturilor din Cloud anul trecut, comparativ cu 2020. 

Potrivit McKinsey & Company, 70% dintre companiile care folosesc tehnologia cloud plănuiesc să-și crească bugetele cloud. Se estimează că piața publică de cloud computing va crește până la 800 de miliarde de dolari până în 2024, cu implementări în toate industriile – retail, media, telecomunicații, educație, servicii bancare, asigurări etc.

Noul studiu Total Economic Impact al Forrester Consulting arată că organizațiile care implementează soluția SAS Viya pe Microsoft Azure pot observa profituri semnificative în doar 14 luni. Studiul menționează că o companie și-a triplat investiția în trei ani, rezultate care vor fi explorate în cadrul webinarului din 18 mai, Driving 204% ROI With SAS Viya On Microsoft Azure.

Ne-am transformat portofoliul pentru a fi cloud-native și cloud-portable, astfel încât clienții să-și poată accelera trecerea către cloud și să-și extindă utilizarea analytics, machine learning și AI”, a declarat Bryan Harris, Vicepreședinte Executiv SAS și Chief Technology Officer. „În cele din urmă, ne dorim ca platforma și soluțiile noastre să reprezinte o parte importantă a inovației în analytics pentru fiecare client.”

Noi soluții dezvoltate de SAS

  • SAS 360 Match. Pe măsură ce giganții media din streaming se confruntă cu pierderi la nivel de abonamente, SAS oferă tehnologie specifică ce îi ajută să pună în prim plan dorințele consumatorilor. Această soluție martech oferă o platformă de difuzare publicitară bazată pe cloud, complet integrată cu alte tehnologii SAS, inclusiv platforma de date despre clienți, planificarea și strategia de marketing și optimizarea parcursului clienților. Ea eficientizează întregul proces de implicare a clienților – de la publicitate, la marketing, la implicarea clienților și, în cele din urmă, conversie.
  • SAS Clinical Enrollment Simulation Cloud. Pandemia a evidențiat importanța studiilor clinice în dezvoltarea de vaccinuri și tratamente care salvează vieți. Această nouă ofertă software-as-a-service, construită pe SAS Viya, permite organizațiilor de life sciences și de cercetare contractuală să simuleze virtual rezultatul proceselor complexe de înscriere a studiilor clinice. Disponibilă mai târziu în acest an pe Microsoft Azure Marketplace, această soluție folosește un motor puternic de simulare a evenimentelor discrete (DES) pentru a modela procesul de înscriere a studiilor clinice pe măsură ce evoluează în timp, facilitând informații îmbunătățite pentru a ghida strategia de înscriere și pentru a îndeplini obiectivele contractate pentru pacienți. Rezultatul este o planificare mai rapidă și mai strategică a înscrierii în studiile clinice.
  • SAS® Grid Guardian AI. Soluția de analiză IoT ajută companiile energetice să reducă costurile, să protejeze lucrătorii din domeniu și să îmbunătățească fiabilitatea rețelei energetice. Aplicând edge computing, AI și machine learning la emisiile de frecvență radio (RF) care vin de la echipamentele de distribuție a energiei electrice, SAS ajută companiile energetice să înțeleagă mai bine când pot apărea defecțiuni ale echipamentelor aeriene, astfel încât să poată prioritiza programele de întreținere, pentru a crește siguranța, fiabilitatea și timpul de funcționare.


Urmărește-ne și pe Google NEWS