Webinar: Impactul pandemiei asupra companiilor și consumatorilor din România

Print Friendly, PDF & Email

Joi, 7 mai, americanii de la SAS, lider în soluții de analiză avansată de date, organizează primul webinar din seria The Analytics Response: o serie de evenimente virtuale despre rolul Inteligenței Artificiale și Analytics în înțelegerea și combaterea efectelor crizei actuale. Participarea este gratuită.

Întreaga lume se luptă acum prin diverse modalități cu efectele sociale și economice cauzate de virusul Covid-19. Pe lângă numeroasele amenințări la adresa sănătății populației, noul coronavirus determină și o serie de provocări la nivel economic, iar România nu face excepție.

Pierderile și, mai ales, incertitudinea care planează în această direcție zguduie puternic încrederea companiilor, angajaților și consumatorilor. În aceste condiții, atenuarea efectelor Covid-19 asupra stării de sănătate a oamenilor și asupra economiei României ar trebui să reprezinte o prioritate pentru noi toți.

Putem oare descoperi noi perspective care să ajute în eforturile de repornire a economiei, utilizând analiza avansată de date?

Pentru a răspunde la această întrebare și nu numai, SAS organizează o serie de webinarii în cadrul cărora va prezenta modalitățile prin care tehnicile de analiză avansată de date pot ajuta companiile românești, consumatorii și organizațiile locale de sănătate publică și științifice să lupte împotriva pandemiei.

webinar SAS

Invitatul special din cadrul primului webinar din această serie, organizat joi, 7 mai, ora 11:00, este Radu Soviani, jurnalist independent și comentator financiar, cu o experiență de 20 de ani în mass-media economică din România, care va aborda teme precum:

  • Cum sunt afectate companiile, consumatorii și economia românească de criza emergentă?
  • Care sunt cele mai mari provocări și cele mai bune soluții pentru a depăși această situație?

Gazda webinarului va fi Dorian Hodorogea, Analytics Customer Advisory for Greece and Eastern Europe în cadrul SAS, care va dezbate alături de invitatul special subiecte precum:

  • Avantajele utilizării instrumentelor de vizualizare și analiză în scopul înțelegerii datelor disponibile la nivel mondial în contextul Covid-19
  • Folosind date de tipul geo-locație, analize și vizualizari interactive, ușor de customizat, precum și filtre, pentru a putea analiza și înțelege evoluția și răspândirea la nivel global a Covid-19
  • Cum poate fi folosit SAS Dashboard for Covid-19 de către companiile românești


Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Webinar: Impactul pandemiei asupra companiilor și consumatorilor din România”

Comments are closed.