Wladimir Klitschko va susține un curs pe platforma openSAP

Print Friendly, PDF & Email

Cursul gratuit de Design Thinking și Gestionare a Provocărilor va începe pe 28 mai și durează 4 săptămâni. Fostul mare campion mondial la box Wladimir Klitschko va susține cea de-a doua parte a cursului, Gestionarea Provocărilor – Challenge Management.

Cursul începe pe 28 mai și durează 4 săptămâni

Metodologia de Design Thinking de la SAP promovează o gândire out-of-the-box și dezvoltarea unor abordări noi într-un mod agil, rapid și structurat. SAP utilizează design thinking pentru a crea soluții creative și inovatoare pentru lumea complexă, interconectată și globală în care trăim în prezent.

Cursul se bazează pe succesul carierei luiWladimir Klitschko

Colaborarea combină design thinking cu gestionarea provocărilor prin introducerea de schimbări proactive și permanente în comportamentul oamenilor. Aceasta din urmă este o nouă metodologie care se ocupă cu provocările din mediul corporate și cele personale. Metoda a fost dezvoltată de Dr. Klitschko și echipa sa și se bazează pe succesul în cariera sa profesioniste de box. Combinația dintre aceste metodologii consolidează o cultură durabilă a inovației.

În afaceri, globalizarea și digitalizarea au sporit semnificativ presiunea asupra companiilor și oameniilor pentru a produce rapid rezultate inovatoare. Prin intermediul metodologiilor SAP Design Thinking și Gestionarea Provocărilor, sunt convins că putem oferi profesioniștilor uneltele necesare pentru a produce schimbări interne și externe, care îi vor ajuta să abordeze provocările într-un mod pozitiv, orientat spre rezultat – Wladimir Klitschko

Află cum te poți înscrie la cursuri de programare în limba română

Pentru a avea succes, companiile nu trebuie doar să inoveze continuu, ci să identifice cauzele de eșec pentru a evita greșeli repetate. Prin aplicarea metodologiilor de design thinking și gestionarea provocărilor, organizațiile pot găsi formula câștigătoare atât pentru atingerea obiectivelor de business, cât și pentru cele  personale ale angajaților.

Klitschko a avut 64 de victorii din 69 de partide în 27 de ani

Cariera sportivă a Dr. Klitschko se întinde pe 27 de ani. El a debutat în boxul profesionist în 1996 cu o medalie de aur la Jocurile Olimpice din Atlanta, SUA, la categoria super-grea. Între 1996 și 2017, Wladimir Klitschko a câștigat 64 din 69 de partide disputate. De-a lungul carierei, el a fost de două ori campion mondial la categoria grea, deținând titlurile International Boxing Federation (IBF), World Boxing Organization (WBO) și International Boxing Organization (IBO). De asemenea, Klitschko a obținut și distincția de Super Campion din partea World Boxing Association (WBA).Urmărește-ne și pe Google NEWS