Yango: cele mai dese comenzi vin din Centrul Istoric, Cotroceni, Floreasca

Print Friendly, PDF & Email

La patru luni de la startul operațiunilor pe piața din România, aplicația de e-hailing Yango prezintă cele mai populare locații preferate de utilizatorii din București.

Bucureștenii comandă o mașină cel mai des din zona Centrului Istoric, Cotroceni, Floreasca sau Gara de Nord. De exemplu, din zona Cotroceni, cele mai populare puncte de pornire a curselor sunt AFI Cotroceni Mall și clădirile de birouri adiacente, în timp ce din cartierul Floreasca se remarcă Promenada Mall.

CITEȘTE ȘI IDC: companiile investesc sute de mld dolari pe soluții de analiză de date. Doar 1 din 3 profită de acestea

De cealaltă parte, cele mai frecvente destinații sunt Aeroportul Internațional Henri Coandă, Centrul Istoric și AFI Cotroceni Mall, locații preferate atât de către locuitorii Capitalei, cât și de turiștii care vizitează orașul.

“Încă din prima săptămână de la lansarea sa în România, Yango a acoperit cu succes nevoile de transport ale locuitorilor din toate zonele Capitalei. Pe lângă comenzile plasate în cele mai populare zone centrale, bucureștenii comandă călătorii din toate cartierele, cele mai populare fiind: Titan, Vitan, Regie sau Berceni. Vom continua să extindem numărul de parteneri cu flotă pentru a oferi cel mai complet serviciu de ride-hailing din București”, declară Andrei Voicu, Director Yango în România.

Conform Yango, vinerea este cea mai populară zi pentru comenzi, fiind ultima zi lucrătoare înaintea weekend-ului, iar cei mai mulți utlizatori ies seara în oraș sau merg la cumpărăturiUrmărește-ne și pe Google NEWS