Yango Confort – mașini mai bine echipate și prețuri de la 10 lei

Print Friendly, PDF & Email

Yango introduce noul serviciu Confort în București, la 5 săptămâni de la intratea pe piața locală. În completarea serviciului Econom, această nouă opțiune permite utilizatorilor comanda unei curse cu mașini mai bine echipate.

Modele de mașini disponibile pentru Yango Confort: Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, Mercedes Clasa C, BMW Seria 3. Cursele comandate prin noua opțiune Confort pornesc de la prețul de 10 lei, care include rezervarea mașinii, o distanță de 5 km și o durată a cursei de 10 minute. De exemplu, o cursă de la Aeroportul Otopeni la Piața Victoriei va fi în jur de 31 de lei, în timp ce o călătorie din Pipera către Piața Dorobanți costă circa 12 lei.

Reprezentanții companiei declară că mașinile disponibile pentru acest nou serviciu sunt atent selecționate și oferă cele mai avantajoase tarife din București pentru această categorie.

Observăm o cerere foarte mare pentru călătorii cu Yango în București, mult mai mare decât ne așteptam inițial pentru prima lună de funcționare. În această perioadă de timp, am analizat cu atenție feedback-ul primit și nevoile utilizatorilor noștri și am decis să lansăm noua categorie Confort, un serviciu pe care l-am dezvoltat cu succes pe majoritatea piețelor în care suntem prezenți, confirmând devotamentul nostru pentru clienții din România – Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globală al Yango

În iunie, aplicația Yango s-a lansat cu opțiunea Econom, prin care oferă curse la prețuri începând de la 5 lei cu discount. În prezent, plata călătoriilor este disponibilă doar prin intermediul unui card bancar înregistrat în aplicație. Urmărește-ne și pe Google NEWS