Yango lansează serviciul Premium, iar prețurile sunt la jumătate față de BlackCab Executive

Print Friendly, PDF & Email

Yango anunță lansarea noului serviciu Premium în București, în completarea opțiunilor Econom, Confort și Taxi. Utilizatorii vor putea călători cu mașini de lux precum Mercedes-Benz Clasa E și Clasa S, Audi A6 și A8 sau BMW Seria 5 și Seria 7. Yango susține într-un comunicat de presă că are cel mai bun tarif din București pentru acest segment, așa că am vrut să verific. Dintre toate celelalte companii de ride-hailing / ride-sharing disponibile în capitală, doar BlackCab are un serviciu asemănător, BlackCab Executive.

Am făcut o comparație între cele două servicii, Yango Premium și BlackCab Executive, ambele punând la dispoziție mașini de lux și experiențe excelente. Pentru o cursă din zona Aviatorilor până la Arena Națională, Yango are un tarif de două ori mai mic decât firma românească, 71,9 lei, respectiv 143,59 lei. Simularea a fost făcută în același interval orar, 16:15-16:17.

Yango Premium
BlackCab Executive

În ceea ce privește șoferii, Yango promite că aceștia vor fi atent selecționați, dintre cei cu un rating mare în aplicație, vor avea o ținută elegantă și vor întâmpina pasagerii deschizându-le ușa la urcarea în vehicul. În plus, vor consulta întotdeauna preferințele pasagerilor legate de muzica pe care vor să o asculte în timpul cursei sau rutele pe care le preferă pentru a ajunge la destinație.  Din câte cunosc, situația stă cam la fel și la BlackCab, deci, momentan, diferențele sunt doar de preț.

CITEȘTE ȘI Cum noua economie experiențială schimbă modelele de business de la liniar la platforme și ecosistemeUrmărește-ne și pe Google NEWS