Yellow.Menu lansează Lunch.Planner, opțiunea de planificare a meniului pentru toată săptămâna

Yellow, serviciu de livrare meniuri gourmet la birou sau acasă, anunță lansarea Lunch.Planner – opțiune de planificare a meniului pentru toată săptămâna. Conform reprezentanílor Yellow, Lunch.Planner vine ca răspuns la “dorința clienților de a se bucura de preparate diverse, proaspete și sănătoase, gătite zilnic, dar și de un serviciu care să le simplifice alegerile printr-o planificare a meselor de prânz”.

Astfel, clienții pot alege ce, când și unde să le fie livrat prânzul cu până la 10 zile în avans. Lunch.Planner se adresează și familiilor cu copii ai căror părinți au revenit la birou și vor să le asigure un meniu variat, sănătos și delicios în fiecare zi. 

Încă de la început Yellow Menu și-a propus să fie un restaurant unde accentul este pus pe ingrediente premium, proaspete, dar și pe rețete atipice, semnate de chefi cu experiență, astfel încât fiecare client să aibă parte de o experiență cât mai apropiată de cea de restaurant. Preparatele zilnice, limitate ca porții, au o abordare fusion, sofisticată, orientată către echilibru nutritiv și un gust remarcabil. Selecția include variante vegetariene, de post sau vegane, precum și meniuri pentru copii –Adrian Ciucur, CEO Yellow.Menu