Restaurantul virtual Yellow.Menu lansează un nou serviciu pentru clienții corporate

Print Friendly, PDF & Email

Yellow.Menu anunță lansarea unui nou serviciu de livrare mâncare la birou, destinat companiilor cu minim 30 angajați, care vor să ofere extra-beneficii angajaţilor, în special în intervale aglomerate, cum ar fi Black Friday şi perioada sărbătorilor.

Yellow.Office oferă angajatorilor posibilitatea de a avea “propria zonă personalizată în aplicație, accesând astfel și o componentă de employer branding și employee experience. Acest serviciu poate fi contractat pentru perioade determinate de timp, venind în sprijinul celor care vor să optimizeze și să eficientizeze work-flow-ul în perioade solicitante”, a explicat Adrian Ciucur, CEO Yellow.Menu.

Prețul meniurilor pornește de la 25 lei, fiecare angajat putând alege meniul preferat, fără a se preocupa de detalii precum preț sau adresă de livrare.

Yellow Menu a mai anunțat o nouă colaborare cu HealthU, furnizor de programe personalizate de healthy lifestyle. Meniurile dezvoltate de Yellow Menu și specialiștii HealthU sunt livrate zilnic abonaților HelathU de către echipa Yellow.Menu, în baza abonamentelor săptămânale sau lunare. 

 Urmărește-ne și pe Google NEWS