Zitec încheie 2020 cu venituri de 10 milioane de euro

Print Friendly, PDF & Email

Zitec, una dintre cele mai importante firme de IT și digital marketing de pe piața locală, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, o creștere de 43% față de anul precedent.

„Noi am încheiat anul 2020 în creștere, cu o cifră de afaceri de 10 mil EUR, ceea ce a însemnat și o mărire concomitentă a echipei cu mai mult de 30%”, declară Florentina Greger, Head of Human Resources la Zitec, în cadrul unui comunicat de presă trimis de Codecool, școală ce oferă cursuri de programare. Zitec se află printre partenerii școlii care au recrutat absolvenți ai primei generații de alumni Codecool.

Printre cele mai notabile realizări ale celor de la Zitec în anul 2020, an marcat de pandemia de COVID-19:

Codecool garantează loc de muncă după absolvirea cursurilor

Pentru că am menționat mai sus de Codecool ar fi nedrept să nu scriu câteva cuvinte și despre ei. Școala s-a lansat în România în 2019 cu un model utilizat cu succes în Ungaria și Polonia, unde cursurile au deja peste 1.000 de absolvenți, iar numărul companiilor partenere este de peste 200. Printre acestea se numără HSBC, Morgan Stanley, Vodafone, Generali, Unicredit sau Motorola.

“Principalul avantaj al cursului de Full Stack Developer oferit de Codecool este garantarea unui loc de muncă după absolvire, în cadrul companiilor partenere.” se arată în comunicatul de presă remis Digital Business.

În afară de Zitec, absolvenți Codecool s-au mai angajat și la Eturia, agenție de turism care a înregistrat în 2019 o cifră de afaceri de 52 de milioane lei.Urmărește-ne și pe Google NEWS