Zitec lansează o serie de discuții online cu specialiști în e-commerce despre cum să-ți pregătești magazinul pentru Black Friday

Zitec organizează în perioada premergătoare Black Friday 2020 o serie de evenimente online în care experți în tehnologie, marketing, comerț electronic și logistică discută despre cele mai bune practici, recomandări și tendințe în e-commerce.

Primul episod are loc vinerea aceasta, de la ora 14:00, iar invitați vor fi Dan Ungureanu – co-fondator Innoship despre care am scris aici, Adina Nichitean – Security&Data Protection Manager la Zitec, Marius Bălteanu – Chief Information Officer, Zitec și Nicolae Ciobanu – Cloud Partner Engineer, Google Cloud.

Agenda cuprinde trei subiecte de interes pentru oricine activează în industria de e-commerce:

  • Best practices for infrastructure stability
  • Last-mile delivery performance: how to cut costs and increase delivery performance
  • Technology check-up to get your business ready for success and covered for zero downtime

Te poți înscrie gratuit aici.

În urmă cu o lună, Zitec anunța un parteneriat cu Innoship prin care magazinele online vor putea integra ușor mai multe soluții de livrare rapidă. Zitec are o expertiză vastă în soluții de e-commerce și digital marketing, printre cele mai sonore branduri cu care firma a colaborat se numără: eMAG, Flanco, Sameday, Altex, Decathlon, JW Marriott, Credite Europe Bank.