Zitec pariează 1 milion de euro pe o aplicație de HR

Firma românească Zitec, specializată în dezvoltarea de soluții, servicii și produse tehnologice personalizate, lansează o aplicație de HR – Mirro.io. Soluția, în care au fost investiți 1 milion de euro, pune accent pe performanța individuală și de echipă, urmărește eficiența colaborării și acoperă aspectele zilnice ale relației dintre angajat și organizație. Anunțul și lansarea au avut loc în cadrul Bucharest Tech Week 2019.

Dezvoltarea Mirro (mirro.io) a început în anul 2018 și se bazează pe
experiența de 16 ani ca angajator în industria IT a Zitec. Industria tech este un segment extrem de competitiv din punct de vedere al resurselor umane. Mirro este cel de-al doilea produs propriu din portofoliul companiei, după aplicația de registratură electronică Regista.ro.

Mirro acoperă tot parcursul unui angajat în firmă

Mirro se adresează organizațiilor pentru care dezvoltarea oamenilor este prioritară. Performanța fiecărui membru al echipei este privită în ansamblu, oferind o perspectivă nouă asupra evoluției în carieră, impactului individual în cadrul organizației și a rezultatelor de business.

Aplicația poate acoperi tot parcursul unui angajat încă din momentul în care se alătură organizației. Accentul este pus pe eficiența echipelor și performanța individuală, având la bază feedback-ul continuu.

De asemenea, Mirro acoperă și alte funcționalități din zona resurselor umane, precum gestionarea contractelor de muncă și a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverințe, situația concediilor etc. În plus, conform celor de la Zitec, Mirro se integrează cu ușurința cu soluții de tip Applicant Tracking System sau soluții de Payroll.

Cu toate că suntem la început de drum cu Mirro, am discutat și modelat funcționalitățile împreună cu peste 20 companii de diferite dimensiuni și din industrii variate, companii ce ne-au fost alături în calitate de early-adopters. Astfel, am câștigat încrederea unor companii care ne-au devenit deja clienți, iar la momentul lansării putem spune că deja creștem performanța pentru echipe din zona de tehnologie (Clever Tech, Play Solutions și Symbolic), consultanță în resurse umane (HRS Romania și Career Advisor), creative & media (High Contrast și Bright Agency), servicii tehnice (Depanero), online entertainment (Fortuna Entertainment Group) și altele – Alex Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec

Mirro, o soluție de tip SaaS

Mirro are o interfață ușor de folosit, fiind o soluție Software as a Service (SaaS) care nu necesită instalare și este accesibilă direct din browser. Costul este de tip preț lunar per utilizator, fără costuri inițiale de implementare sau costuri de încetare a folosirii aplicației.

Citește și despre noul trend în HR – microlearning!

Timpii de implementare sunt astfel eliminați, aplicația are o interfață intuitivă, iar utilizarea ei nu necesită o instruire prealabilă sau ajutor în configurare. Din punct de vedere tehnic, soluția SaaS utilizează tehnologia cloud-computing Microsoft Azure, asigurând un nivel de securitate ridicat și o protecție avansată a datelor.

Poți testa Mirro la BTW pe 21 și 22 mai

Mirro poate fi testat în cadrul Bucharest Tech Week 2019, în zona expozițională a evenimentului de la Radisson Blu Hotel, pe 21 și 22 mai. Pe 22 mai, în cadul HR Masters Summit, Alexandru Lăpușan, CEO și Co-Fondator Zitec, va vorbi despre ce a învățat în rolul de antreprenor și angajator, dar și despre impactul digitalizării și inovației în afaceri.