Românii de la Zitec se numără printre cei 20 de parteneri globali ai Microsoft specializați în “Migrarea în Azure a Linux și a bazelor de date open source”

Print Friendly, PDF & Email

Zitec anunță că a primit o nouă recunoaștere din partea Microsoft, fiind prima companie din România și unul dintre cei doar 20 de parteneri la nivel mondial care au obținut specializarea avansată Migrarea în Azure a Linux și a bazelor de date open source”.

Recent, Microsoft a acordat Zitec această specializare avansată drept o validare a experienței și cunoștințelor profunde pe care compania le-a acumulat în cei 8 ani de când este partener certificat al soluției Azure, și pentru expertiza dovedită în migrarea către platforma cloud Microsoft Azure a platformelor software care rulează pe Linux și/sau utilizează baze de date MySQL, PostgreSQL și MariaDB.

Prin obținerea acestei recunoașteri, echipa Zitec va beneficia de acces prioritar la servicii dedicate oferite de Microsoft partenerilor cu specializări tehnice avansate.

Potrivit normelor de evaluare ale Microsoft, pot obține specializarea avansată “Migrare în Azure a Linux și a bazelor de date open source” numai partenerii care îndeplinesc criterii stricte în ceea ce privește succesul clienților și calificarea personalului, și care trec apoi printr-un audit extern în ceea ce privește practicile de migrare.

Procesul de specializare a presupus generarea unui consum de cloud semnificativ pe servicii specifice tehnologiilor open source (Linux sau MySQL) în rândul clienților pentru care Zitec a implementat platforma Microsoft Azure, certificarea a minim 7 specialiști Zitec în Microsoft Azure și tehnologii open source, documentarea a multiple procese complete de migrare a aplicațiilor în cloud și dovada finalizării cu succes a cel puțin 3 proiecte de migrare semnificative și relevante în ultimele 12 luni.

Zitec are o experiență de 18 ani în dezvoltarea de soluții software și servicii de digital marketing pentru clienți  din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului peste 600 proiecte în peste 20 țări de pe patru continente. Compania are o expertiză recunoscută în utilizarea soluțiilor cloud încă din anul 2007, fiind în prezent partener certificat al soluțiilor Microsoft Azure, Google Cloud și Amazon Web Services.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS