Zitec, singura firmă cu ADN românesc parteneră Magento Business

Print Friendly, PDF & Email

În urmă cu o lună, Zitec anunța că a devenit partener oficial al VTEX în România, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții de e-commerce din lume. Astăzi, firma a devenit oficial singura companie cu acționari români parteneră Magento Business Intelligence, platforma de e-commerce a celor de la Adobe.

De ce este important

  • Magento mai are 2 parteneri în România, americanii de la Optaros și belgienii de la Baldwin, Zitec este singul partener român în România
  • Magento este una dintre cele mai populare platforme pentru construirea unui magazin online

Magento a fost achiziționată de Adobe în primăvara anului trecut la un preț de 1.68 miliarde de dolari. Cu această achiziție, Adobe și-a completat suita de soluții în cloud oferite clienților.

Pe lângă platforma de comerț open source, Magento deține un portofoliu extins de soluții omnichannel bazate pe cloud și colaborează cu o rețea globală de peste 1150 de parteneri în soluții și tehnologie. De asemenea, Magento lucrează cu unii dintre cei mai mari retaileri și branduri din industria e-commerce, atât pe segmentul B2B, cât și B2C: Nike, Canon, HP.inc etc.

Zitec dezvoltă magazine online de 16 ani, perioadă în care și-a creat un portofoliu impresionant cu peste 350 de proiecte în 15 țări. Firma a început să utilizeze platforma Magento din 2012, iar developerii Zitec au obținut de-a lungul timpului mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer.

Clienții pentru care Zitec a dezvoltat magazine pe platforma Magento sunt Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia.

În afară de Magento și VTEX, românii de la Zitec au semnat parteneriate cu Google, Amazon Web Services (AWS) și Microsoft, ceea ce le oferă o poziție privilegiată pe piața locală în ceea ce privește expertiza și diversitatea soluțiilor oferite.

photo: siliconithub.comUrmărește-ne și pe Google NEWS